KuCoin recenze a test – Je to podceňovaná kryptoměnová burza?

Recenzi:
Aktiv:
Poplatky:
Využít:
4.8 out of 5 stars (4,8 / 5)
Spotové obchodování, maržové obchodování, futures
0.0% – 0.1%
Maximálně 1:10

Logo KuCoin

Po úspěchu Bitcoinu v roce 2011 nikdy nebyl nedostatek kryptoměnových burz v tomto odvětví. Noví i zkušení obchodníci však vždy vyhlíží lepší výměnu – výměnu, která nabízí více funkcí a pohodlí za nižší cenu.

KuCoin má jedny z nejkonkurenceschopnějších poplatků na trhu, umožňuje maržové i termínové obchodování, přijímá fiat měny a také usnadňuje partaking v IEO. Tak proč to není tak populární jako Binance nebo Coinbase? A co je důležitější, stojí za to si udělat čas na přihlášení a použití? Zde je podrobný přehled výměny KuCoin, který vám pomůže to zjistit.

Oficiální stránky KuCoin

Oficiální stránky KuCoin

Bezpečnost a ochrana
0%
Rozmanitost aktiv
0%
Profesionální obchodní platforma
0%

Co je KuCoin? – Společnost prezentovala

KuCoin je celosvětově uznávaná krypto burza, která umožňuje obchodníkům všech úrovní dovedností obchodovat s více než 200 kryptoměnami a digitálními aktivy. Burza byla zahájena v září 2017, což z něj činí jednu z novějších burz v tomto odvětví. Přestože se KuCoin stala relativně novou burzou, rychle se rozrostla a stala se jednou z největších krypto burz v oboru. Má více než šest milionů uživatelů a může se pochlubit denním objemem obchodování přes 800 milionů dolarů.

Byla založena skupinou finančních expertů, kteří pracovali na iBox PAY a pomohli zastat Ant Financial. Za pouhé čtyři roky společnost rozrostla svou uživatelskou základnu na více než šest milionů a nyní působí ve více než 200 zemích. Sídlo společnosti KuCoin se nachází v Singapuru; společnost má však aktivní komunity obchodníků s kryptoměnami po celém světě. Hrdě tvrdí, že každý čtyři obchodníci na světě používají KuCoin.

Rok 2019 byl pro společnost rokem událostí. Rozhraní bylo upgradováno na „Platform 2.0“, což usnadňuje jeho použití. Aktualizace rozhraní také poskytuje uživatelům přístup k novému rozhraní API a dalším pokročilým typům objednávek. Obchodování s futures a maržemi bylo zavedeno v červnu téhož roku a uživatelé mohli získat až 10x pákový efekt na své obchody.

Rok 2020 byl pro společnost stejně událostí navzdory zpomalení ekonomiky. Byla zavedena okamžitá výměnná služba a byla přidána podpora několika dalších platebních metod.

Rychlá fakta o společnosti KuCoin:

  • Založeno v roce 2017
  • Se sídlem v Singapuru
  • Možné obchodování s marží
  • Budoucí obchodování možné
  • Více než 700 milionů obchodů denně
  • Vysokoodálná výměna

(Upozornění na rizika: Váš kapitál může být ohrožen)

Pro koho je – funkce KuCoin:

Kromě snadno ovladitelného rozhraní a široké škály služeb, několik platebních možností dělají z KuCoin atraktivní volbu pro obchodníky.

Mezi nejlepší funkce platformy patří:

  • Vynikající zákaznická podpora: Své problémy můžete vyřešit správně, když se s nimi setkáte. Tým zákaznické podpory je k dispozici nepřetržitě a je snadno dosažitelný. Podporu můžete získat e-mailem a také pomocí aplikace pro telefon.
  • Akcie KuCoin: Funkce KCS umožňuje půjčování kryptoměn, sázení a měkké sázení, což vám umožní získat úroky z vašich kryptoměn.
  • Nesvazní obchodování: Pokud se obáváte o bezpečnost kryptoměny na vašem účtu, můžete povolit nesvazní obchodování s peněženkou KuCoin, abyste ochránili své prostředky.
  • Několik IEO: KuCoin Spotlight vám umožňuje podílet se na slibných počátečních burzovních nabídkách a vydělávat dobrý zisk.
  • Zabezpečení na bankovní úrovni: Každý zákazník KuCoin má přístup k peněženkám s mikrosezením a dynamickému vícefaktorové autentizaci. Kromě toho má společnost oddělení pro kontrolu rizik, která se věnují zajištění dodržování přísných bezpečnostních standardů.

Možná nejlepší na této výměně je však to, že nabízí velkorysé pobídky ke sdílení zisku. Společnost uvádí, že 90% obchodních poplatků, které účtuje zákazníkům, se vrací zpět do peněženky zákazníka ve formě žetonů KCS. Tyto výhody spolu s nižšími poplatky dělají z KuCoinu správnou výměnu pro nové i ostřílé obchodníky s kryptoměnami.

Regulace a bezpečnost – Jak bezpečný je KuCoin?

KuCoin umožňuje svým více než šesti milionům uživatelů obchodovat s více než 200 kryptoměnami a také jim umožňuje vydělat na jejich kryptoměnách tím, že je půjčí. Má denní objem obchodování přes 800 milionů dolarů.

V sázce je mnoho a KuCoin přijímá několik opatření, aby zajistil, že uživatelské prostředky a data zůstanou před hackery v bezpečí.

Bezpečnostní opatření:

Burza ukládá většinu finančních prostředků do studených peněženek, což jsou disky, které jsou odpojeny od internetu, což znemožňuje jejich hacknutí. Uživatelé mohou povolit dvoufaktorové ověřování, aby opevnit zabezpečení svého účtu a nastavit bezpečnostní otázky, aby zabránili hackerům v přístupu k jejich účtům.

Můžete se rozhodnout povolit bezpečnostní frázi proti phishingu v e-mailech, které obdržíte od společnosti KuCoin, abyste se ujistili, že neklikáte na žádné škodlivé odkazy. Uživatelé mohou také nastavit obchodní heslo, které funguje jako druhá vrstva zabezpečení a zajišťuje, že nikdo jiný než vy nemůže obchodovat se svými prostředky.

Funkce, jako je ověření telefonu, e-mailová oznámení a omezení IP přihlášení, dělají váš účet KuCoin mnohem bezpečnějším. I kdyby byl KuCoin hacknut, všichni dotčení uživatelé by získali své prostředky zpět, protože prominentní pojišťovna Lockton zajišťuje finanční prostředky společnosti. I když je burza zcela bezpečná, nikdy není dobré ponechat všechny vaše prostředky ušetřené na burze. Přesunutí finančních prostředků do soukromé peněženky je nejlepší způsob, jak zajistit, aby vaše krypto bylo i nadále bezpečné.

  • Studené peněženky
  • Dvoufaktorové ověřování
  • Ověření e-mailu
  • Ověření telefonu
  • Pojišťovací služba

Pokusy o hacking a bezpečnostní chyby

Po většinu své existence si burza udržovala vynikající pověst v průmyslu, který se dostal pod útok na 26. září 2020. Bylo zjištěno, že z KuCoinu bylo ukradeno krypto v hodnotě přibližně 281 milionů dolarů, z nichž většina byla buď Bitcoin nebo Ethereum.

Hackerům se podařilo získat soukromé klíče od horkých peněženek společnosti a rychle převést finanční prostředky na své účty.

Když bylo zjištěno narušení, společnost převedla zbývající prostředky v horkých peněženkách do nových peněženek. Všechny vklady a výběry byly na burze zmrazeny, aby se zabránilo dalším ztrátám.

Zatímco studené peněženky burzy zůstaly nedotčeny, ztráty byly značné.

Společnost vyšetřovala hack ve spolupráci s mezinárodními orgány činnými v trestním řízení. 204 milionů dolarů z ukradených finančních prostředků bylo získáno zpět do měsíce od hacknutí, a protože byly fondy pojištěny, zbytek finančních prostředků byl doplněn.

Generální ředitel společnosti, Johnny Lyu, zvládl situaci perfektně. Byl transparentní a průběžně informoval uživatele KuCoinu o vývoji svých rukojetí na sociálních médiích, oficiálních firemních blogech a také mluvil o hacku na svém živém přenosu.

Dodržování předpisů

KuCoin není regulován žádnou regulační agenturou, kterou někteří obchodníci vnímají jako červenou vlajku. Společnost má však renomovaný zakládající tým a nabízí vynikající podporu, díky které je důvěryhodná.

Jak již bylo řečeno, burzy jako Binance mají výhodu nad KuCoinem, protože kromě toho, že nabízejí vynikající sadu funkcí, jsou regulovány renomovanými regulačními agenturami. Zatímco KuCoin působí ve Spojených státech, v New Yorku ne, protože nemá BitLicense.

Obchodní podmínky pro zákazníky

V listopadu 2018, asi rok po svém spuštění, KuCoin zavedla celou výměnu KYC ověřování. Ověření uživatele snižuje riziko, že platforma bude používána k nezákonné činnosti, jako je praní špinavých peněz.

Uživatelé však nemusí dokončit ověřovací proces, aby mohli platformu používat – je volitelná. Můžete obchodovat bez předložení jakéhokoli průkazu totožnosti společnosti KuCoin; budete však mít nízký limit výběru 2BTC. Navíc pokud ztratíte heslo a neověříte svůj účet, obnovení účtu bude velmi náročné.

Poplatky KuCoin

Jak již bylo zmíněno dříve, KuCoin nabízí některé z nejkonkurenceschopnějších kurzů ze všech krypto burz. Struktura poplatků je poměrně snadno pochopitelná, a to i pro nové obchodníky.

Spotové obchodní poplatky

Každý obchod, který provádíte, přiláká poplatek 0,1 %, což je stejné jako to, co Binance účtuje svým zákazníkům. Poplatek snižuje, čím více obchodujete, a vypočítává se na základě vašeho 30denního objemu obchodování.

Vaše akcie KuCoin také hrají roli v poplatcích, které platíte společnosti za obchodování.

úroveňMin. KCS holding (30 dní)30denní objem obchodu v BTCMaker/Taker poplatekPoplatky za placení KCS
LV 00nižší než 500.1%/0.1%0.08%/0.08%
LV 11000vyšší než 500.09%/0.1%0.072%/0.08%
LV 210000vyšší než 2000.07%/0.09%0.056%/0.072%
LV 320000vyšší než 5000.05%/0.08%0.04%/0.064%
LV 430000vyšší než 10000.03%/0.07%0.024%/0.056%
LV 540000vyšší než 20000.0%/0.07%0.0%/0.056%
LV 650000vyšší než 40000.0%/0.06%0.0%/0.048%
LV 760000vyšší než 80000.0%/0.05%0.0%/0.04%
LV 870000vyšší než 150000.005%/0.045%0.005%/0.036%
LV 980000vyšší než 25000-0.005%/0.04%0.005%/0.036%
LV 1090000vyšší než 400000.005%/0.035%0.005%/0.028%
LV 111000000vyšší než 60000-0.005%/0.03%0.005%/0.024%
LV 12 150000vyšší než 800000.005%/0.025%-0.005%/0.02%

Budoucí obchodní poplatky:

Stejně jako spotové obchodování má obchodování s futures také plovoucí 30denní obchodní okno. Kromě toho, pokud máte KCS, dostanete slevu na základě jejich systému úrovní.

úroveň:Min. KCS holding (30 dní)30denní objem obchodu v BTCMaker/Taker poplatek
LV 00nižší než 1000.02%/0.06%
LV 11000vyšší než 1000.015%/0.06%
LV 210000vyšší než 4000.01%/0.06%
LV 320000vyšší než 10000.01%/0.06%
LV 430000vyšší než 20000.01%/0.04%
LV 540000vyšší než 30000.0%/0.04%
LV 650000vyšší než 60000.0%/0.038%
LV 760000vyšší než 120000.0%/0.035%
LV 870000vyšší než 20000-0.003%/0.032%
LV 980000vyšší než 40000-0.006%/0.03%
LV 1090000vyšší než 80000-0.009%/0.03%
LV 11100000vyšší než 120000-0.012%/0.03%
LV 12150000vyšší než 160000-0.015%/0.03%

KuCoin také umožňuje nakupovat kryptoměny pomocí fiat měn. Svůj bankovní účet nebo kartu můžete použít k nákupu jakékoli kryptoměny, kterou chcete koupit. V závislosti na způsobu platby se však účtované poplatky pohybují mezi 5% a 7%. Pokud používáte Simplex k nákupu kryptoměny, zaplatíte pouze 3,5% poplatek.

Limity a likvidace KuCoinu

KuCoin má tři úrovně účtů, z nichž každá má jedinečné limity:

  • Neověřený účet: Když se zaregistrujete a potvrdíte svůj e-mail u společnosti, máte neověřený účet. Má limit výběru 2 BTC denně.
  • Ověřený individuální účet: Pokud se po přihlášení rozhodnete předložit společnosti KuCoin své identifikační doklady – například cestovní pas – váš účet upgraduje na ověřený individuální účet. Budete také muset prokázat, kde žijete, odesláním účtu za služby nebo rovnocenného dokumentu. Po ověření se limit výběru vašeho účtu zdůní na 100 BTC denně.
  • Ověřený institucionální účet: Pokud jednáte jménem instituce, můžete se spojit s týmem podpory KuCoin a upgradovat svůj účet na ověřený institucionální účet. Váš limit výběru se zvýší na 500 BTC denně.

I když ověření není nutné, doporučujeme ověřit svůj účet KuCoin hned po registraci, protože obnovení účtu je mnohem jednodušší. Kromě toho je obchodování fiat-to-crypto povoleno pouze pro ověřené uživatele KuCoin.

(Upozornění na rizika: Váš kapitál může být ohrožen)

Test obchodní platformy KuCoin

Jednou z nejlepších věcí na KuCoinu je bezpochyby rozhraní. Snadno se používá a je poháněn robustním rozhraním API. Kromě toho používá pokročilý základní obchodní engine, který mu umožňuje zpracovat miliony transakcí během sekundy.

KuCoin také umožňuje přepnout zpět na své starší rozhraní, které vypadá méně moderně a přímočařejší. Všechny účty načítají nové rozhraní ve výchozím nastavení, ale jakmile přepnete na staré, váš účet se vždy načte ve starším rozhraní.

Podívejte se na obchodní platformu KuCoin níže:

Obchodní platforma KuCoin

Obchodní platforma KuCoin

Vytvoření obchodu je snadné – vše, co musíte udělat, je kliknout na kartu „Trhy“ v horní části stránky. Poté můžete vyhledat trh, na který chcete obchodovat, a při výběru trhu budete přesměrováni do obchodního okna.

Cenový graf je poháněn Tradingview.com a je dodáván s několika pokročilými nástroji pro grafy, které vám pomohou s technickou analýzou.

V obchodním okně se také zobrazí okna umístění příkazu. Odtud můžete zaumís umístit objednávky Limit, Market, Stop Limit a Stop Market. Pokud chcete při obchodování používat složité strategie, můžete zadat další charakteristiky příkazu, například Post-Only, Hidden nebo Time In Force.

Kniha objednávek vám ukáže všechny vaše otevřené nákupy a prodejní objednávky. Rozhraní také obsahuje zpravodajský panel a nedávné obchodní okno. Pokud jste nikdy předtím neobchodovat, zjistíte, že rozhraní je trochu matoucí. Zkušení obchodníci však ocení intuitivnost rozhraní.

Podívejte se na knihu objednávek KuCoin:

Podívejte se na knihu objednávek KuCoin

Podívejte se na knihu objednávek KuCoin

Uživatelé KuCoin mohou také obchodovat, když jsou v pohybu, instalací mobilní aplikace KuCoin do telefonu. Je k dispozici pro zařízení Android i iOS.

Jak obchodovat s KuCoin?

Obchodování s KuCoin je mnohem méně komplikované, než to dělají některé jiné burzy. Po financování účtu klikněte na tlačítko „Trhy“ v horní části stránky. Vyhledejte kryptoměnu, kterou chcete koupit, pomocí vyhledávacího pole v pravém horním rohu stránky.

Poté uvidíte všechny různé obchodní páry, které jsou pro danou měnu k dispozici. Klikněte na pár, který má měnu, kterou jste vložili na svůj účet.

Zařazte si objednávku u společnosti KuCoin

Zařazte si objednávku u společnosti KuCoin

Zobrazí se hlavní obchodní obrazovka a pro přístup k rozhraní možná budete muset zadat obchodní heslo. Když tak stanete, najdete na pravé straně obrazovky krabici s nákupem. Zadejte množství kryptoměny, kterou chcete koupit, a klikněte na tlačítko „Nejlepší cena“. Nakonec klikněte na zelené tlačítko „Koupit“ pro dokončení obchodu.

Můžete obchodovat:

  • Spotový trh
  • Maržové obchodování (maximální pákový efekt 1:10)
  • Obchodování s futures

Typy objednávek:

  • Tržní příkaz
  • Omezit objednávku
  • Zastavit limit
  • Zastavit trh

Jak si otevřít účet u KuCoin?

Otevření účtu u KuCoin trvá méně než minutu. Vše, co musíte udělat, je:

  • Přejděte na https://www.kucoin.com/.
  • Klikněte na tlačítko „Zaregistrovat se“ v levém horním rohu obrazovky.
  • Na přihlašovací stránce zadejte svou e-mailovou adresu a telefonní číslo. Dále nastavte heslo účtu před kliknutím na tlačítko „Odeslat kód“. Ve schránce se zobrazí ověřovací kód, který musíte zadat do zobrazené oblasti.
  • Nakonec musíte souhlasit s podmínkami použití společnosti a dokončit captcha. Potvrďte svou e-mailovou adresu kliknutím na odkaz v e-mailu, který obdržíte, a pak můžete obchodovat s kryptoměnami pomocí KuCoin.
Otevřete si účet u Poloniexu

Otevřete si účet u Poloniexu

Ujistěte se, že trávíte nějaký čas nastavením zabezpečení svého účtu. Dvoufaktorové ověřování, anti-phishingové fráze a bezpečnostní otázky nejsou ve výchozím nastavení aktivovány. Tyto funkce je nutné zapnout pomocí nabídky nastavení.

Nabízí KuCoin demo účty?

Ano, společnost nabízí uživatelům demo účty. KuCoin Sandbox je simulované prostředí, které je odpojeno od skutečné výměny.

Obchodní strategie si můžete vyzkoušet na návštěvě sandbox.kucoin.com.

Jak využít prostředí izolovaného prostoru k testování vašich obchodních strategií:

  • Vytvořte účet v prostředí izolovaného prostoru.
  • Vygenerujte také nové klíče rozhraní API.
  • Přihlaste se ke svému demo účtu.
  • Využijte testovací prostředky k simulaci transakcí.

Je důležité si uvědomit, že prostředí je v současné době ve fázi testování a front-end není dokonalý. Je velká šance, že zažijete závady.

(Upozornění na rizika: Váš kapitál může být ohrožen)

KuCoin soukromí pro zákazníky

Společnost shromažďuje vaše údaje a některé z nich jsou sdíleny s třetími stranami pro marketingové účely. Nemusíte se však starat o zabezpečení vašich dat, protože společnost přijímá několik bezpečnostních opatření, aby vaše data byla v bezpečí.

Společnost KuCoin chrání vaše data a informace o transakcích před neoprávněným přístupem, změnou a zveřejněním pomocí vhodných postupů ukládání a zpracování. Všechna data, která jsou mezi vámi a webem vyměňována, jsou šifrována pomocí technologie SSL. Kromě toho webová stránka KuCoin splňuje standardy zranitelnosti PCI, díky tomu je mnohem bezpečnější.

Pokud shromážděné údaje již nejsou používány nebo již nejsou vyžadovány pro obchodní nebo právní účely, budou okamžitě zničeny nebo anonymizovány. Další informace o tom, jak společnost používá vaše údaje, se můžete podívat na zásady ochrany osobních údajů.

Existuje v KuCoinu ochrana proti záporné bilanci?

Předpokládejme, že váš účet při obchodování klesne do záporných hodnot a dluhy nemohou být plně kryty, když je obchod likvidován. V takovém případě bude postup záporného zůstatku proveden automaticky.

Pojišťovna dluh pokryje, a pokud pojišťovna není dostatečně velká, aby dluh pokryla, automaticky uplatí co největší část dluhu. Při provedení procedury bude mít váš účet záporný zůstatek a nebudete moci vybrat žádnou částku ze svého účtu. Poté, co splatíte záporný zůstatek převodem aktiv z ostatních účtů na maržový účet, pozastavení bude zrušeno.

Vklady a výběry KuCoin

Provádění vkladů na KuCoin nestojí žádné peníze. Výběry však přitahují poplatky a tyto poplatky se v jednotlivých měně liší.

Poplatky společnosti jsou z větší části stejné jako poplatky společnosti Binance. V některých případech však existují rozdíly. Zkrácenou verzi struktury poplatků naleznete níže. Pokud se chcete podívat na kompletní strukturu poplatků společnosti, navštivte oficiální webové stránky.

Kryptoměna:Poplatek:
Bitcoin0.0004 BTC
Ethereum0.004 ETH
Litecoin0,001 LTC
Pomlčka0.002 POMLČKA
Zvlnění0.1 XRP
Eos0.1 EOS
Tron1 TRX
Tether (OMNI)4.99 USDT
Tether (ERC20)0.99 USDT
Tether (TRC20/EOS)0.99 USDT
NeoZdarma

Je důležité si uvědomit, že KuCoin je kryptoměna na krypto burzu a na svůj účet nemůžete vložíte fiat měny. Burza vám však umožňuje nakupovat kryptoměny pomocí integrací třetích stran, jako je Banxa. Kryptoměnu si můžete koupit přes KuCoin navigací do sekce „Koupit krypto“ na webových stránkách.

Je možné vyrobit P2P Fiat-Trade a platit následujícími metodami:

  • Kreditní karty
  • Debetní karty
  • simplex
  • Bankovní převod
  • PayPal
  • Sepa
  • Interac

Podpora a servis

Tým zákaznické podpory společnosti KuCoin je v pohotovostním režimu 24 hodin denně, 7 dní v týdnu a můžete je kontaktovat e-mailem. Můžete také získat podporu v mobilní aplikaci a centrum nápovědy a centrum často kladených dotazů jsou nabité průvodci a materiálem, který vás může vést k vyřešení jakýchkoli problémů, se kterými se setkáte.

KuCoin má aktivní komunity na Facebooku, Telegramu, Twitteru, Redditu a YouTube. I když na těchto kanálech nemůžete získat podporu související s účtem, můžete komunikovat s ostatními uživateli a dozvědět se více o efektivním obchodování na platformě.

Přijaté země a zakázané země

Společnost je k dispozici ve více než 200 zemích, včetně Austrálie, Velké Británie, Japonska, Hongkongu, Singapuru a Spojených států.

Je důležité si uvědomit, že I když je KuCoin k dispozici v USA, nenabízí v zemi žádnou službu KYC. Kromě toho neexistuje žádné oficiální prohlášení o tom, kdy bude k dispozici. Stále si však můžete vytvořit účet a obchodovat s kryptoměnami – ale háček je v tom, že musíte pracovat pod limitem 2BTC za den.

Závěr recenze KuCoin: Žádný podvod – Profesionální výměna pro začátečníky a pokročilé obchodníky

Nízké poplatky a vynikající rozhraní jsou více než dost, aby přilákaly průměrného obchodníka na platformu. Z našich zkušeností můžeme říci, že to rozhodně není podvod.

Snadné registrace, špičkové bezpečnostní funkce, vynikající zákaznická podpora a funkce, jako je obchodování bez úschov a KuCoin Spotlight, však stojí za to vybrat si před jinými burzami.

Bez ohledu na to, zda jste nový obchodník nebo obchodujte po celá léta, KuCoin dokonale uspokojí vaše obchodní potřeby.

Výhody KuCoinu:

  • Rychlé otevření účtu a KYC
  • Obrovská škála aktiv
  • Obchodování s maržemi (pákový efekt 1:10)
  • Futures
  • Spotové obchodování
  • Profesionální obchodní platforma
  • P2P fiat na kryptoměnovou transakci
  • Rychlá zákaznická podpora
  • Nízké obchodní poplatky

KuCoin je vhodná kryptoměnová burza pro začátečníky a pokročilé obchodníky. Můžete obchodovat s nízkými obchodními poplatky. 4.8 out of 5 stars (4,8 / 5)

Trusted Broker Reviews Logo

(Upozornění na rizika: Váš kapitál může být ohrožen)