Kontrola a testování KuCoinu – je to podceňovaná burza kryptoměn?

Posouzení:
Aktiva:
poplatky:
Vliv:
4,8 z 5 hvězdiček (4,8 / 5)
Spotové obchodování, obchodování s marží, futures
0,0% – 0,1%
Maximálně 1:10
Logo KuCoin

Po úspěchu bitcoin v roce 2011 nebyl nikdy nedostatek směnárny kryptoměn v průmyslu. Ale jak noví, tak zkušení obchodníci vždy hledají lepší burzu – takovou, která nabízí více funkcí a pohodlí za nižší cenu.

KuCoin má jedny z nejkonkurenceschopnějších poplatků na trhu, umožňuje obchodování s marží i futures, přijímá fiat měny a také usnadňuje účast na IEO. Tak proč to není tak populární jako Binance nebo Coinbase? A co je důležitější, stojí za to věnovat čas registraci a používání? Zde je hloubková KuCoin recenze burzy, která vám pomůže to zjistit.

Oficiální stránky KuCoinu
Oficiální stránky KuCoinu

Co je KuCoin? – Společnost představila

KuCoin je celosvětově uznávaná kryptoburza, která umožňuje obchodníkům všech úrovní dovedností obchodovat s více než 200 kryptoměnami a digitálními aktivy. Burza byla spuštěna v září 2017, což z ní činí jednu z novějších burz v oboru. Navzdory tomu, že jde o relativně novou burzu, KuCoin rychle vyrostl a stal se jednou z největších krypto burz v oboru. Má přes šest milionů uživatelů a může se pochlubit denním objemem obchodů přes $800 milionů.

Založila ji skupina finančních expertů, kteří pracovali na iBox PAY a pomohli založit Ant Financial. Během pouhých čtyř let společnost rozrostla svou uživatelskou základnu na více než šest milionů a nyní působí ve více než 200 zemích. Centrála KuCoinu se nachází v Singapuru; společnost však má aktivní komunity obchodníků s kryptoměnami po celém světě. Hrdě tvrdí, že jeden ze čtyř obchodníků na světě používá KuCoin.

Rok 2019 byl pro společnost rokem bohatým na události. Rozhraní bylo upgradováno na „Platformu 2.0“, díky čemuž je používání mnohem jednodušší. Aktualizace rozhraní také poskytuje uživatelům přístup k novému rozhraní API a dalším pokročilým typům objednávek. Byly představeny futures a maržové obchodování v červnu téhož roku a uživatelé mohli získat až 10x pákový efekt na své obchody.

Rok 2020 byl pro společnost i přes zpomalení ekonomiky stejně bohatý na události. Byla představena služba okamžité výměny a byla přidána podpora několika dalších platebních metod.

Rychlá fakta o KuCoinu: 

  • Založena v roce 2017
  • Sídlo v Singapuru
  • Možnost obchodování s marží
  • Budoucí obchodování možné
  • Více než 700 milionů obchodů denně
  • Velkoobjemová výměna

Nejlepší alternativy pro obchodníky s kryptoměnami: Obchodujte s kryptoměnami s nejlepšími podmínkami a regulovaným brokerem

Crypto broker:
Posouzení:
výhody:
Účet zdarma:
1. eToro
# Nejlepší platforma pro obchodování s kryptoměnami
Krypto peněženka #
# Nízké poplatky
# Krátký prodej k dispozici
# Více než 50 kryptografických aktiv
Živý účet od $ 50:
Otevřete si bezplatný účet
Upozornění na riziko: Investování do kryptoaktiv je v některých zemích EU vysoce volatilní a neregulované. Žádná ochrana spotřebitele. Může se vztahovat daň ze zisku.
2. Capital.com
# Více než 200 kryptografických aktiv
# Žádné provize
# Nejlepší platforma pro začátečníky
# Žádné skryté poplatky
# Více než 6 000 trhů
Živý účet od $ 20:
Otevřete si bezplatný účet
(Upozornění na riziko: 87.41% maloobchodních účtů CFD ztrácí peníze)
3. Libertex
# Více než 50 kryptografických aktiv
# Obchodujte s pákovým efektem 1:2
# Uživatelsky přívětivý
# Fiat vklady a výběry
# PayPal
Živý účet od $ 100:
Otevřete si bezplatný účet
(Upozornění na riziko: 70,8% účtů drobných investorů ztrácí peníze při obchodování CFD s tímto poskytovatelem.)

Pro koho je určen – vlastnosti KuCoinu:

Kromě snadno použitelného rozhraní a široké škály služeb, několik platebních možností dělá z KuCoinu atraktivní možnost pro obchodníky.

Některé z nejlepších funkcí platformy zahrnují:

  • Vynikající zákaznická podpora: Své problémy můžete vyřešit hned, jak se s nimi setkáte. Tým zákaznické podpory je k dispozici 24 hodin denně a je snadno dosažitelný. Podporu můžete získat prostřednictvím e-mailu a také pomocí aplikace pro telefon.
  • Akcie KuCoinu: Funkce KCS umožňuje půjčování kryptoměn, sázky a měkké sázky, což vám umožňuje získávat úroky z vašich kryptoměn.
  • Obchodování bez úschovy: Pokud se obáváte o bezpečnost kryptoměn na vašem účtu, můžete na své KuCoin peněžence povolit obchodování bez úschovy, abyste ochránili své prostředky.
  • Několik IEO: KuCoin Spotlight vám umožňuje podílet se na slibných počátečních směnných nabídkách a dosáhnout dobrého zisku.
  • Zabezpečení na úrovni banky: Každý zákazník KuCoin získá přístup k peněženkám s mikrovýběry a dynamické vícefaktorové autentizaci. Kromě toho má společnost oddělení kontroly rizik, která se zabývají dodržováním přísných bezpečnostních standardů.

Ale možná nejlepší věc na burze je, že nabízí štědré pobídky pro sdílení zisku. Společnost uvádí, že 90% poplatků za obchodování, které účtuje zákazníkům, se vrací zpět do peněženky zákazníka ve formě tokenů KCS. Tyto výhody spolu s nižšími poplatky dělají z KuCoinu správnou burzu pro nové i zkušené obchodníky s kryptoměnami.

Regulace a bezpečnost – jak bezpečný je KuCoin?

KuCoin umožňuje svým více než šesti milionům uživatelů obchodovat s více než 200 kryptoměnami a také jim umožňuje vydělávat na jejich krypto půjčováním. Má denní objem obchodů přes $800 milionů.

Sázky jsou vysoké a KuCoin podniká několik opatření, aby zajistil, že uživatelské prostředky a data zůstanou v bezpečí před hackery.

Bezpečnostní opatření:

Burza ukládá většinu finanční prostředky ve studených peněženkách, což jsou jednotky, které jsou odpojené od internetu, takže je nelze hacknout. Uživatelé mohou povolit dvoufaktorové ověřování k posílení zabezpečení jejich účtu a nastavení bezpečnostních otázek, které zabrání hackerům v přístupu k jejich účtům.

V e-mailech, které dostáváte od KuCoinu, můžete povolit bezpečnostní frázi proti phishingu, abyste měli jistotu, že neklikáte na žádné škodlivé odkazy. Uživatelé si také mohou nastavit obchodní heslo, které funguje jako druhá vrstva zabezpečení a zajišťuje, že s vašimi prostředky nemůže obchodovat nikdo jiný než vy.

Díky funkcím, jako je telefonické ověření, e-mailová upozornění a omezení přihlašovací IP adresy, je váš účet KuCoin mnohem bezpečnější. I kdyby byl KuCoin hacknut, všichni postižení uživatelé by dostali své prostředky zpět, protože finanční prostředky společnosti zajišťuje prominentní pojišťovací společnost Lockton. I když je směna celkem bezpečná, nikdy není dobrý nápad ponechat si všechny své prostředky uložené na burze. Přesunutí prostředků do soukromé peněženky je nejlepší způsob, jak zajistit, aby vaše kryptoměny zůstaly v bezpečí.

  • Chladné peněženky
  • Dvoufaktorová autentizace
  • Potvrzení e-mailu
  • Telefonické ověření
  • Pojišťovací služba

Obchodujte s více než 100 různými kryptoměnami na profesionálních platformách:

Upozornění na riziko: Investování do kryptoaktiv je v některých zemích EU vysoce volatilní a neregulované. Žádná ochrana spotřebitele. Může se vztahovat daň ze zisku.

Pokusy o hackování a bezpečnostní přehmaty

Po většinu své existence si burza udržela vynikající pověst v oboru, který se stal terčem útoku 26. září 2020. Bylo zjištěno, že z KuCoinu bylo ukradeno přibližně $281 milionů kryptoměn, z nichž většina byla buď bitcoin nebo Ethereum.

Hackerovi (hackerům) se podařilo získat soukromé klíče k hot peněženkám společnosti a rychle převést prostředky na jejich účty.

Když bylo zjištěno porušení, společnost převedla prostředky zbývající v hot peněženkách do nových peněženek. Všechny vklady a výběry byly na burze zmrazeny, aby se předešlo dalším ztrátám.

Zatímco studené peněženky burzy zůstaly nedotčeny, ztráty byly značné.

Společnost tento hack vyšetřovala ve spolupráci s mezinárodními donucovacími orgány. $204 milionů z ukradených finančních prostředků bylo získáno zpět do měsíce hacku, a protože prostředky byly pojištěny, zbytek prostředků byl doplněn.

Generální ředitel společnosti Johnny Lyu situaci zvládl perfektně. Byl transparentní a průběžně informoval uživatele KuCoinu o vývoji na svých sociálních sítích, oficiálních firemních blozích a také mluvil o hacku ve svém živém vysílání.

Dodržování předpisů

KuCoin není regulován žádnou regulační agenturou, což někteří obchodníci vnímají jako červenou vlajku. Společnost má však renomovaný zakládající tým a nabízí vynikající podporu, díky čemuž je důvěryhodná.

Jak bylo řečeno, výměny jako Binance mají výhodu nad KuCoinem, protože kromě toho, že nabízejí vynikající sadu funkcí, jsou regulovány renomovanými regulačními agenturami. Zatímco KuCoin působí ve Spojených státech, nepůsobí v New Yorku, protože nemá BitLicense.

Obchodní podmínky pro zákazníky

V listopadu 2018, asi rok po spuštění, KuCoin implementoval celoburzovní ověření KYC. Ověřování uživatelů snižuje riziko, že platforma bude použita k nezákonné činnosti, jako je praní špinavých peněz.

Uživatelé však nemusí dokončit proces ověření, aby mohli platformu používat – je volitelný. Můžete obchodovat, aniž byste KuCoinům zadávali jakékoli ID; nicméně budete mít nízký limit výběru 2BTC. Pokud navíc ztratíte heslo a neověříte svůj účet, bude obnovení účtu velmi náročné.

Poplatky za KuCoin

Jak již bylo zmíněno dříve, KuCoin nabízí jedny z nejkonkurenceschopnějších sazeb ze všech krypto burz. Struktura poplatků je poměrně snadno pochopitelná i pro nové obchodníky.

Poplatky za spotové obchodování

Každý obchod, který provedete, bude vyžadovat poplatek 0,11 TP2T, což je stejné, jako Binance účtuje svým zákazníkům. Poplatek se snižuje, čím více obchodujete, a vypočítává se na základě vašeho 30denního objemu obchodování.

Vaše akcie KuCoinů také hrají roli v poplatcích, které společnosti platíte za obchodování.

TierMin. Holding KCS (30 dní)30denní objem obchodů v BTCPoplatek pro tvůrce / příjemceKCS platí poplatky
LV 00nižší než 500.1%/0.1%0.08%/0.08%
LV 11000vyšší než 500.09%/0.1%0.072%/0.08%
LV 210000vyšší než 2000.07%/0.09%0.056%/0.072%
LV 320000vyšší než 5000.05%/0.08%0.04%/0.064%
LV 430000vyšší než 10000.03%/0.07%0.024%/0.056%
LV 540000vyšší než 20000.0%/0.07%0.0%/0.056%
LV 650000vyšší než 40000.0%/0.06%0.0%/0.048%
LV 760000vyšší než 80000.0%/0.05%0.0%/0.04%
LV 870000vyšší než 15 0000.005%/0.045%0.005%/0.036%
LV 980000vyšší než 25 000-0.005%/0.04%0.005%/0.036%
LV 1090000vyšší než 40 0000.005%/0.035%0.005%/0.028%
LV 111000000vyšší než 60 000-0.005%/0.03%0.005%/0.024%
LV 12150000vyšší než 80 0000.005%/0.025%-0.005%/0.02%

Budoucí poplatky za obchodování:

Stejně jako spotové obchodování má i futures obchodování plovoucí 30denní obchodní okno. Kromě toho, pokud máte KCS, získáte slevu na základě jejich systému úrovní.

Úroveň:Min. Holding KVCS (30 dní)30denní objem obchodů v BTCPoplatek pro tvůrce / příjemce
LV 00nižší než 1000.02%/0.06%
LV 11000vyšší než 1000.015%/0.06%
LV 210000vyšší než 4000.01%/0.06%
LV 320000vyšší než 10000.01%/0.06%
LV 430000vyšší než 20000.01%/0.04%
LV 540000vyšší než 30000.0%/0.04%
LV 650000vyšší než 60000.0%/0.038%
LV 760000vyšší než 12 0000.0%/0.035%
LV 870000vyšší než 20 000-0.003%/0.032%
LV 980000vyšší než 40 000-0.006%/0.03%
LV 1090000vyšší než 80 000-0.009%/0.03%
LV 11100000vyšší než 120 000-0.012%/0.03%
LV 12150000vyšší než 160 000-0.015%/0.03%

KuCoin vám také umožňuje nakupovat kryptoměny pomocí fiat měn. Svůj bankovní účet nebo kartu můžete použít k nákupu jakékoli kryptoměny, kterou si chcete koupit. V závislosti na způsobu platby se však účtované poplatky pohybují mezi 5% a 7%. Pokud použijete Simplex k nákupu kryptoměny, zaplatíte pouze poplatek 3,5%.

KuCoin limity a likvidace

KuCoin má tři úrovně účtu, z nichž každá má jedinečné limity:

  • Neověřený účet: Když se zaregistrujete a potvrdíte svůj e-mail u společnosti, máte neověřený účet. Má limit výběru 2 BTC za den.
  • Ověřený osobní účet: Pokud se po registraci rozhodnete odeslat své identifikační dokumenty – například cestovní pas – společnosti KuCoin, bude váš účet upgradován na ověřený osobní účet. Budete také muset prokázat své bydliště předložením účtu za energie nebo rovnocenného dokumentu. Po ověření se limit výběru vašeho účtu zvýší na 100 BTC za den.
  • Ověřený institucionální účet: Pokud jednáte jménem instituce, můžete se spojit s týmem podpory KuCoin a upgradovat svůj účet na Verified Institutional Account. Váš limit výběru se zvýší na 500 BTC za den.

I když ověření není vyžadováno, doporučujeme, abyste si svůj účet KuCoin ověřili hned po registraci, protože obnovení účtu je mnohem snazší. Kromě toho je obchodování fiat-to-crypto povoleno pouze pro ověřené uživatele KuCoinu.

Obchodujte s více než 100 různými kryptoměnami na profesionálních platformách:

Upozornění na riziko: Investování do kryptoaktiv je v některých zemích EU vysoce volatilní a neregulované. Žádná ochrana spotřebitele. Může se vztahovat daň ze zisku.

Test obchodní platformy KuCoin

Jednou z nejlepších věcí na KuCoinu je bezpochyby rozhraní. Snadno se používá a je poháněn robustním API. Kromě toho využívá pokročilý hlavní obchodní motor, který mu umožňuje zpracovat miliony transakcí za sekundu.

KuCoin také umožňuje přepnout zpět na své starší rozhraní, které vypadá méně moderně a přímočaře. Všechny účty standardně načítají nové rozhraní, ale jakmile přepnete na staré, váš účet se vždy načte ve starším rozhraní.

Podívejte se na obchodní platformu KuCoin níže: 

Obchodní platforma KuCoin
Obchodní platforma KuCoin

Obchodování je snadné – vše, co musíte udělat, je kliknout na záložku „Trhy“ v horní části stránky. Poté můžete vyhledat trh, na kterém chcete obchodovat, a po výběru trhu budete přesměrováni do obchodního okna.

Cenový graf je poháněn Tradingview.com a je dodáván s několika pokročilými nástroji pro vytváření grafů, které vám pomohou s technickou analýzou.

V obchodním okně také uvidíte okna pro zadávání příkazů. Odtud můžete zadávat příkazy Limit, Market, Stop Limit a Stop Market. Pokud při obchodování rádi používáte komplexní strategie, můžete zadat další charakteristiky objednávky, jako je Post-Only, Hidden nebo Time In Force.

Kniha objednávek vám zobrazí všechny vaše otevřené nákupní a prodejní objednávky. Rozhraní také obsahuje panel zpráv a okno posledních obchodů. Pokud jste ještě nikdy neobchodovali, bude vám rozhraní připadat trochu matoucí. Zkušení obchodníci však ocení intuitivnost rozhraní.

Podívejte se na knihu objednávek KuCoinu:

Podívejte se na knihu objednávek KuCoinu
Podívejte se na knihu objednávek KuCoinu

Uživatelé KuCoin mohou také obchodovat, když jsou na cestách, a to instalací mobilní aplikace KuCoin do svého telefonu. Je k dispozici pro zařízení se systémem Android i iOS.

Jak obchodovat s KuCoinem?

Obchodování s KuCoinem je mnohem méně komplikované, než to dělají některé jiné burzy. Po vložení prostředků na svůj účet klikněte na tlačítko „Trhy“ v horní části stránky. Vyhledejte kryptoměnu, kterou chcete koupit, pomocí vyhledávacího pole v pravém horním rohu stránky.

Poté uvidíte všechny různé obchodní páry dostupné pro danou měnu. Klikněte na pár, který má měnu, kterou jste vložili na svůj účet.

Zadejte objednávku s KuCoinem
Zadejte objednávku s KuCoinem

Objeví se hlavní obchodní obrazovka a možná budete muset zadat obchodní heslo pro přístup do rozhraní. Když tak učiníte, na pravé straně obrazovky najdete nákupní pole. Zadejte množství kryptoměny, kterou chcete koupit, a klikněte na tlačítko „Nejlepší cena“. Nakonec klikněte na zelené tlačítko „Koupit“ pro dokončení obchodu.

Můžete obchodovat: 

  • Spotový trh
  • Obchodování s marží (maximální pákový efekt 1:10)
  • Futures obchodování

Typy objednávek: 

  • Tržní příkaz
  • Limitovaná objednávka
  • Limit zastavení
  • Zastavit trh

Nejlepší alternativy pro obchodníky s kryptoměnami: Obchodujte s kryptoměnami s nejlepšími podmínkami a regulovaným brokerem

Crypto broker:
Posouzení:
výhody:
Účet zdarma:
1. eToro
# Nejlepší platforma pro obchodování s kryptoměnami
Krypto peněženka #
# Nízké poplatky
# Krátký prodej k dispozici
# Více než 50 kryptografických aktiv
Živý účet od $ 50:
Otevřete si bezplatný účet
Upozornění na riziko: Investování do kryptoaktiv je v některých zemích EU vysoce volatilní a neregulované. Žádná ochrana spotřebitele. Může se vztahovat daň ze zisku.
2. Capital.com
# Více než 200 kryptografických aktiv
# Žádné provize
# Nejlepší platforma pro začátečníky
# Žádné skryté poplatky
# Více než 6 000 trhů
Živý účet od $ 20:
Otevřete si bezplatný účet
(Upozornění na riziko: 87.41% maloobchodních účtů CFD ztrácí peníze)
3. Libertex
# Více než 50 kryptografických aktiv
# Obchodujte s pákovým efektem 1:2
# Uživatelsky přívětivý
# Fiat vklady a výběry
# PayPal
Živý účet od $ 100:
Otevřete si bezplatný účet
(Upozornění na riziko: 70,8% účtů drobných investorů ztrácí peníze při obchodování CFD s tímto poskytovatelem.)

Jak si otevřít účet s KuCoinem?

Otevření účtu u KuCoin trvá méně než minutu. Vše, co musíte udělat, je:

  • Navigovat do https://www.kucoin.com/.
  • Klikněte na tlačítko „Zaregistrovat se“ v levém horním rohu obrazovky.
  • Na přihlašovací stránce zadejte svou e-mailovou adresu a telefonní číslo. Dále si před kliknutím na tlačítko „Odeslat kód“ nastavte heslo svého účtu. Ve vaší doručené poště se objeví ověřovací kód, který musíte zadat do zobrazeného pole.
  • Nakonec musíte souhlasit s podmínkami použití společnosti a vyplnit captcha. Potvrďte svou e-mailovou adresu kliknutím na odkaz v e-mailu, který obdržíte, a poté můžete obchodovat s krypto pomocí KuCoin.
Otevřete si účet u Poloniex
Otevřete si účet u Poloniex

Věnujte nějaký čas nastavení zabezpečení účtu. Dvoufaktorové ověřování, fráze proti phishingu a bezpečnostní otázky nejsou ve výchozím nastavení aktivovány. Tyto funkce musíte zapnout pomocí nabídky nastavení.

Nabízí KuCoin demo účty?

Ano, společnost nabízí uživatelům demo účty. KuCoin Sandbox je simulované prostředí, které je odpojeno od skutečné burzy.

Obchodní strategie si můžete vyzkoušet na návštěvě sandbox.kucoin.com.

Chcete-li použít prostředí sandbox k testování svých obchodních strategií:

  • Vytvořte si účet v prostředí sandboxu.
  • Vygenerujte také nové klíče API.
  • Přihlaste se ke svému demo účtu.
  • Využijte testovací aktiva k simulaci transakcí.

Je důležité si uvědomit, že prostředí je v současné době ve fázi testování a front-end není dokonalý. Je velká šance, že zažijete závady.

Obchodujte s více než 100 různými kryptoměnami na profesionálních platformách:

Upozornění na riziko: Investování do kryptoaktiv je v některých zemích EU vysoce volatilní a neregulované. Žádná ochrana spotřebitele. Může se vztahovat daň ze zisku.

KuCoin soukromí pro zákazníky

Společnost shromažďuje vaše údaje a některé z nich sdílí s třetími stranami pro marketingové účely. Nemusíte se však obávat o bezpečnost vašich dat, protože společnost přijímá několik bezpečnostních opatření, aby vaše data udržela v bezpečí.

KuCoin chrání vaše data a informace o transakcích před neoprávněným přístupem, změnami a zveřejněním tím, že využívá vhodné postupy ukládání a zpracování. Všechna data, která jsou vyměňována mezi vámi a webem, jsou šifrována pomocí technologie SSL. Web KuCoin navíc splňuje standardy zranitelnosti PCI, díky čemuž je mnohem bezpečnější.

Pokud se shromážděné údaje již nepoužívají nebo již nejsou vyžadovány pro obchodní nebo právní účely, budou okamžitě zničeny nebo anonymizovány. Chcete-li se dozvědět více o tom, jak společnost používá vaše data, můžete se podívat na Zásady ochrany osobních údajů.

Existuje v KuCoinu ochrana proti zápornému zůstatku?

Předpokládejme, že váš účet klesne při obchodování do záporu a dluhy nemohou být plně pokryty, když je obchod zlikvidován. V takovém případě bude postup záporného zůstatku proveden automaticky.

Pojistný fond dluh pokryje, a pokud nebude dostatečně velký na pokrytí dluhu, automaticky zaplatí co největší část dluhu. Při provádění procedury bude mít váš účet záporný zůstatek a nebudete moci z účtu vybrat žádnou částku. Poté, co uhradíte záporný zůstatek převodem aktiv z vašich ostatních účtů na váš maržový účet, bude pozastavení zrušeno.

Vklady a výběry KuCoinů

Provádění vkladů na KuCoin nestojí žádné peníze. Výběry však vyžadují poplatky a tyto poplatky se v jednotlivých měnách liší.

Poplatky společnosti jsou z velké části stejné jako poplatky Binance. V některých případech však existují rozdíly. Níže naleznete zkrácenou verzi struktury poplatků. Pokud se chcete podívat na kompletní strukturu poplatků společnosti, navštivte oficiální web.

Kryptoměna:poplatek:
BITCOIN0,0004 BTC
ETHEREUM0,004 ETH
LITECOIN0,001 LTC
POMLČKA0,002 DASH
VLNĚNÍ0,1 XRP
EOS0,1 EOS
TRON1 TRX
TETHER (OMNI)4,99 USDT
TETHER (ERC20)0,99 USDT
TETHER (TRC20/EOS)0,99 USDT
NEOVolný, uvolnit

Je důležité si uvědomit, že KuCoin je směnárna mezi kryptoměnami a na svůj účet nemůžete vkládat fiat měny. Burza vám však umožňuje nakupovat kryptoměny pomocí integrací třetích stran, jako je Banxa. Můžete si koupit krypto přes KuCoin tak, že přejdete do sekce „Koupit krypto“ na webu.

Je možné vytvořit P2P Fiat-Trade a zaplatit následujícími způsoby:

  • Kreditní karty
  • Debetní karty
  • Simplexní
  • bankovní převod
  • PayPal
  • Sepa
  • Interac

Podpora a servis

Tým zákaznické podpory KuCoin je v pohotovosti 24 hodin denně, 7 dní v týdnu a můžete je kontaktovat prostřednictvím e-mailu. Podporu můžete získat také v mobilní aplikaci a centrum nápovědy a centrum častých dotazů jsou plné průvodců a materiálů, které vás provedou řešením jakýchkoli problémů, se kterými se setkáte.

KuCoin má aktivní komunity na Facebooku, Telegramu, Twitteru, Redditu a YouTube. I když na těchto kanálech nemůžete získat podporu související s účtem, můžete komunikovat s ostatními uživateli a dozvědět se více o efektivním obchodování na platformě.

Přijaté země a zakázané země

Společnost je dostupná ve více než 200 zemíchvčetně Austrálie, Spojeného království, Japonska, Hongkongu, Singapuru a Spojených států.

Je důležité si uvědomit, že zatímco KuCoin je dostupný v USA, nenabízí v zemi žádnou službu KYC. Kromě toho neexistuje žádné oficiální prohlášení o tom, kdy bude k dispozici. Stále si však můžete vytvořit účet a obchodovat s kryptoměnami – ale úlovek je v tom, že musíte pracovat pod limitem 2 BTC za den.

Obchodujte s více než 100 různými kryptoměnami na profesionálních platformách:

Upozornění na riziko: Investování do kryptoaktiv je v některých zemích EU vysoce volatilní a neregulované. Žádná ochrana spotřebitele. Může se vztahovat daň ze zisku.

Závěr recenze KuCoin: Žádný podvod – Profesionální burza pro začátečníky i pokročilé obchodníky

Nízké poplatky a vynikající rozhraní jsou více než dostatečné k tomu, aby přilákaly průměrného obchodníka k platformě. Z našich zkušeností můžeme říci, že se rozhodně nejedná o podvod.

Nicméně díky snadnému přihlášení, špičkovým bezpečnostním funkcím, vynikající zákaznické podpoře a funkcím, jako je obchodování bez úschovy a KuCoin Spotlight, stojí za to vybrat si z jiných burz.

Bez ohledu na to, zda jste nový obchodník nebo obchodujete roky, KuCoin dokonale uspokojí vaše obchodní potřeby.

Výhody KuCoinu:

  • Rychlé otevření účtu a KYC
  • Obrovská rozmanitost aktiv
  • Maržové obchodování (pákový efekt 1:10)
  • Budoucnosti
  • Spotové obchodování
  • Profesionální obchodní platforma
  • Transakce P2P fiat na kryptoměnu
  • Rychlá zákaznická podpora
  • Nízké poplatky za obchodování

KuCoin

Testování a revize platformy

Trusted Broker Reviews

Bezpečnostní:
Nízké poplatky:
Manipulace s plošinou:
Rozmanitost aktiv:
Zákaznická podpora:

souhrn

KuCoin nabízí skvělou zákaznickou podporu a nabízí vhodnou platformu pro začátečníky i pokročilé obchodníky. Úroveň zabezpečení je velmi vysoká, lze obchodovat s nízkými poplatky a různými produkty.

4.8

KuCoin je vhodná kryptoměnová burza pro začínající i pokročilé obchodníky. Můžete obchodovat s nízkými obchodními poplatky. 4,8 z 5 hvězdiček (4,8 / 5)

logo hodnocení důvěryhodného makléře

Recenze důvěryhodného makléře

Zkušení obchodníci od roku 2013

Obchodujte s více než 100 různými kryptoměnami na profesionálních platformách:

Upozornění na riziko: Investování do kryptoaktiv je v některých zemích EU vysoce volatilní a neregulované. Žádná ochrana spotřebitele. Může se vztahovat daň ze zisku.

Poslední aktualizace Březen 26, 2022 Andre Witzel